Close

Velaslim ultrasound

Cel mai performant tratament non-invaziv de remodelare corporala si topire a grasimii localizate actioneaza pe abdomen, coapse, talie si brate.

VelaSlim Ultrasound emite ultrasunete localizate pentru a distruge adipocitele (celulele grase) din tesutul subcutanat fara a fi dureros si fara a necesita recuperare dupa tratament. Acesta permite distrugerea selectiva a celulelor grase, rapid, sigur si fara sa lezeze pielea, nervii si vasele de sange.

Cum functioneaza VelaSlim Ultrasound?

Distrugerea grasimii are loc instant, selecti si prin exercitarea unui efect non-termic, folosind energie mecanica pentru a produce cavitatie, ceea ce induce lipoliza (distrugerea celulelor grase). Tratamentul consta in pozitionarea aplicatorului la suprafata pielii si livrarea energiei in tesutul gras subcutanat. Procedura nu necesita anestezie. 
Energia acustica se elibereaza la o adancime pana la 2 cm de la suprafata pielii. Ultrasunetele actioneaza prin modificarea presiunii extracelulare si determina distrugerea celulelor adipoase. Frecventa energiei eliberate afecteaza numai adipocitele, nu distruge tesutul conjuctiv, protejeaza pielea, vasele sangvine si nervii din zonele tratate. Pacientul experimenteaza o senzatie de usoara incalzire,tratamentul fiind foarte usor tolerat.
 

Care sunt beneficiile?

  • actioneaza cu precizie si topeste rapid tesutul adipos localizat si nu prezinta riscuri majore pentru sanatate, fiind complet non invaziv
  • remodeleaza corpul in zonele in care nu reusiti sa pierdeti tesutul gras prin diete si sport
  • rezultatele sunt semnificativ vizibile in 4-6 saptamani, se pierd intre 2-5 cm din circumferinta taliei si coapselor
  • sedintele de tratament sunt de scurta durata si complet nedureroase
  • tratamentul nu necesita perioada de recuperare
  • este singurul tratament care se poate adapta fiecarei zone a corpului
  • poate fi combinat cu VelaSlim pentru o mai buna reducere circumferentiala si imbunatatirea elasticitatii pielii.

Cand se observa rezultatele si cat persista?

Rezultatele incep sa se observe RAPID. VelaSlim Ultrasound produce o reducere a straturilor de grasime si a circumferintei mult mai repede decat tratamentele termice. Cu o putere mare este eficient chiar si in cazul pacientilor care au un indice de masa corporala mai mare de 28 si este o alternativa eficienta a liposuctiei.

Un tratament complet cuprinde 2-4 sedinte efectuate la distanta de 2-3 saptamani.

Rezultatele obtinute in cadrul studiilor clinice demonstreaza ca stratul de grasime se reduce cu peste 20% dupa primele 3 sedinte de tratament. De asemenea, are loc o reducere circumferentiala medie in zona abdominala de 3.15 cm, dupa 3 sedinte. Aproximativ 83% dintre pacienti au obtinut o reducere circumferentiala de cel putin 1.5 cm dupa 3 sedinte.

Rezultatele PERSISTA perioade lungi de timp (luni-ani), similar cu rezultatele post lipoaspiratie. Evident ca pentru intretinerea rezultatelor fiecare pacient este indrumat sa mentina o dieta echilibrata si sa exercite activitate fizica.

preturi velaslim ultrasound

1 sedinta abdomen + lombari (30 minute / sedinta) – 225 lei
1 sedinta coapse + fese (30 minute / sedinta) – 225 lei
4 sedinte abdomen  + lombari + coapse + fese (60 minute / sedinta) – 1600 lei

Date de contact

RAMO clinique va ofera posibilitatea de a urma tratamentele de slabire in Ploiesti, la clinica noastra. Tratamente faciale, marire buze, epilare definitiva si tratamente corporale, va asteptam cu drag!

Strada Romana, nr. 41
Telefon: 0722 838 310