Close

Mezoterapie non invaziva de rejuvenare cu revofil aquashine

Tratamentul care te intinereste cu 10 ani

hyaluronic-pen-ploiesti

Aquashine, un produs revolutionar de mezoterapie cu o compozitie unica din 56 ingrediente bioactive (multi-vitamine, coenzyme, aminoacizi), acid hialuronic, 4 peptide biomimetice. Injectarea la nivelul dermului hidrateaza si creste elasticitatea pielii, reduce liniile fine, regleaza sinteza melaninei si, prin urmare, reduce hiherpigmentarile.

Are o compozitie unica: 56 ingrediente active, acid hialuronic purificat.

4 peptide biometice – stimuleaza reinnoirea celulelor pielii, reduc ridurile, abordeaza pigmentarea crescuta a pielii, au un efect anti-imbatranire. Peptidele intaresc in mod activ pielea, imbunatatesc elasticitatea, stimuleaza sinteza acidului hialuronic si a colagenului.

15 mg/ml acid hialuronic: hidrateaza profund pielea.

24 aminoacizi: alanina, arginina, glicina, taurina etc. (principalele materiale de constructie a proteinelor).

14 vitamine: A, B6, E, B1, B7, B8, B2, K, B3, B12, B9, B4, C (efecte stimulative, antioxidante si de reglare).

8 coenzime si minerale: CaCI2, MgSO4, coenzima A si altele protejeaza pielea intr-o stare echilibrata si restabileste activitatea sistemelor enzimatice.

hyaluron pen acid hialuronic ploiesti fara ac

UTILIZARE:

  • Zone de tratament: fata, gat, decolteu, maini
  • Tehnica: mezoterapie cu ajutorul Hyaluron Pen

Tratamentul cosmetic cu Hyaluron Pen nu provoaca durere si nu prezinta riscuri, deoarece nu foloseste ace, deci nu exista perforare sau deteriorari ale pielii si nici riscuri de infectie, dar si pentru ca substantele utilizate de noi nu contin anestezici, eliminand astfel riscul alergiilor.

PRET:

REVOFIL AQUASHINE (3 ML) – 500 LEI