Close

Mezoterapie fara ace pentru rejuvenare faciala cu acid hialuronic 24k gold

Combinata cu crio-radiofrecventa, tratamentul care te intinereste cu 10 ani

Acidul hialuronic 24k GOLD un produs revolutionar de mezoterapie cu o compozitie unica din 56 ingrediente bioactive (multi-vitamine, coenzyme, aminoacizi), acid hialuronic, 4 peptide biomimetice. Introducerea la nivelul dermului hidrateaza si creste elasticitatea pielii, reduce liniile fine, regleaza sinteza melaninei si, prin urmare, reduce hiherpigmentarile.

  • Are o compozitie unica: 56 de ingrediente active, acid hialuronic purificat
  • 4 peptide biomimetice – stimuleaza reinnoirea celulelor pielii, reduc ridurile, abordeaza pigmentarea crescuta a pielii, au un efect anti-imbatranire. Peptidele intaresc in mod activ pielea, imbunatatesc elasticitatea, stimuleaza sinteza acidului hialuronic si a colagenului.
  • 15 mg/ml acid hialuronic: hidrateaza profund pielea
  • 24 aminoacizi: alanina, arginina, glicina, taurina etc (principalele materiale de constructie a proteinelor)
  • 14 vitamine: A, B6, E, B1, B7, B8, B2, K, B3, B12, B9, B5, C (efectel stimulative, antioxidante si de reglare).
  • 8 coenzime si minerale: CaCI2, MgSO4, conezima A si altele protejeaza pielea de factorii nocivi de mediu, pastreaza pielea intr-o stare echilibrata si restabileste activitatea sistemelor enzimatice.
  • Zone de tratament: fata, gat, decolteu, maini

Descriere procedura:

Mezoterapia fara ace se face prin crio-electroporatie – in timpul acestei proceduri, campul electric creeaza o tensiune pe membrana celulara, generand modificari moleculare care conduc la formarea ultramicroporilor care permit patrunderea substantelor active.
Functia de racire puternica vitalizeaza activitatea celulara si creste raportul de penetrare.

 

Crio-Radiofrecventa – stimuleaza formarea de noi fibre de colagen, fiind cea mai puternica proceudra in refacere a structurii pielii. In acelasi timp, crio-radiofrecventa este o excelenta metoda de crestere a elasticitatii la nivelul peretilor vasculari prin vasoconstructie (produsa de crio) si vasodilatatie (produsa de radiofrecventa) repetitive. Astfel se pregateste tenul pentru urmatoarea procedura: electroporatia.