Close

Liposonix

Tratamentul este unul revolutionar, echivalentul unei liposuctii non-chirurgicale, ce elimina grasimea fara bisturiu.
Se adreseaza persoanelor care sunt aproape de greutatea ideala, IMC sub 30, dar care nu pot scapa de depozitele de grasime din zone greu accesibile, zone in care alte metode de slabire sau remodelare corporala nu au rezultate.
Cine nu isi doreste o masura in minus la imbracaminte dupa doua tratamente? Liposonix promite acest lucru.
Aparatul functuineaza prin ultrasunete de mare intensitate HIFU (high intensity focused ultrasound) cu efect de distrugere a celulelor adipoase. De asemenea tratamentul stimuleaza productia de colagen, dupa sedinta de Liposonix tesutul de la suprafata capata cu pana la 30% mai multa fermitate datorita ultrasunetelor.

Efectele Liposonix?

Efectele si diferentele:

Efectul final se va vedea dupa 3-4 saptamani de la sedinta (atat cat are nevoie corpul sa metabolizeze grasimile distruse). Pe aceleasi zone se poate lucra dupa 25 zile.

Cele mai bune rezultate au fost raportate la nivelul abdomenului, dar este foarte eficient si in cazul coapselor si zonei fesiere. 

Efecte adverse:
Nu au fost raportate efecte adverse grave, nici nevoie de repaus dupa tratament.

Date de contact

RAMO clinique va ofera posibilitatea de a urma tratamentele de slabire in Ploiesti, la clinica noastra. Tratamente faciale, marire buze, epilare definitiva si tratamente corporale, va asteptam cu drag!

Strada Romana, nr. 41
Telefon: 0722 838 310