Close

Epilare dioda laser alexandrite

Acest tratament de epilare definitiva este cea mai performanta procedura prin care firele de par sunt distruse, efectul persistand cativa ani sau chiar permanent, in functi de reactia foliculului de par si de puterea lui de regenerare. Tratament regasit la RAMO clinique Ploiesti.

Cui i se adreseaza tratamentul de epilare definitiva cu laser dioda?

Epilarea definitiva cu laser dioda se adreseaza tuturor persoanelor adulte, femei si barbati, care isi doresc sa elimine definitiv parul din anumite zone ale corpului sau de pe fata.

Exista contraindicatii ale epilarii cu laser dioda?

Epilarea definitiva cu laser dioda, de la RAMO clinique Ploiesti, nu prezinta contraindicatii majore, fiind considerata de specialisti o metoda sigura de epilare. Exista totusi situatii in care, din motive medicale sau de siguranta, nu se recomanda epilarea cu laser. Aceste situatii se refera la:
 • Perioada sarcinii si a alaptarii
 • Existenta unor infectii la nivelul pielii sau al mucoaselor, leziuni, tatuaje
 • Prezenta unei boli oncologice.

Este epilarea cu laser dioda o procedura sigura?

Spre deosebire de celelalte tipuri de epilare definitiva, epilarea cu diode laser Alexandrit este o procedura sigura, nedureroasa, care nu produce iritatii sau inflamatii, fiind potrivita oricarui tip de piele.
Diota laser Alexandrite functioneaza pe principiul fototermolizei selective, ceea ce presupune atingerea unor temperaturi foarte inalte pentru a distruge foliculul de par, fara afectarea tesutului din jur.

Ce simti in timpul unei sedinte de epilare definitiva?

Epilarea definitiva cu dioda Laser Alexandrite este lipsita de durere intrucat dispozitivul este prevazut cu un sistem de racire care reduce temperatura produsa de lumina la nivelul pielii. Astfel, aceasta tehnologie asigura maximum de confort pe toata durata procedurii, la nivelul pielii resimtindu-se o senzatie placuta.

Ce zone se pot epila cu dioda laser alexandrite?

Dispozitivul poate ataca orice zona afectata de pilozitate:

axiala, mustata, barba, inghinal, linie bikini, interfesier, brate, picioare, abdomen.

Pentru rezervari:
0722.838.310 

 

In cat timp se vad rezultatele?
Cate sedinte sunt necesare?

Deoarece parul uman se dezvolta in trei etape, crestere, repaus si cadere, acesta nu poate fi eliminat integral intr-o singura sedinta, dar se poate observa inca de la prima sedinta rarirea parului in zonele tratate.

In functie de culoarea pielii (fototipul cutanat), densitatea si grosimea firului de par, pot fi necesare intre 3 si 5 sedinte, la un interval de 4 saptamani.

Ce precautii sunt necesare inaintea epilarii cu laser dioda?

Premergator inceperii procedurilor de epilare definitiva cu laser dioda e necesar sa:

 • Evitati ceara sau aparatul electric de epilat cu circa 4 saptamani inainte;
 • Radeti cu lama parul din zonele ce urmeaza a  fi tratate;
 • Faceti o pauza de la expunerea prelungita la soare, iar sedintele la solar trebuie evitate cu minimum 3 zile inainte si dupa tratamentul cu laser.

Cand este bine sa incepi sedintele de epilare definitiva?

Sedintele de epilare definitiva cu laser dioda pot fi incepute oricand, insa sezonul toamna-iarna este ideal deoarece iti permit sa intampini vara cu o piele catifelata, fara sa mai traiesti disconfortul si grija epilarii.

Cat dureaza o sedinta?

In functie de numarul si suprafata zonelor tratate, o sedinta poate dura intre 5 minute (zona axialei), pana la 60-90 minute (intregul corp.).

Preturi epilare definitiva Dioda laser alexandrite – RAMO clinique Ploiesti

Pret / sedinta

 • Picioare integral – 500 lei (4 sedinte – 1800 lei)
 • Picioare scurt – 350 lei (4 sedinte – 1300 lei
 • Brate integral – 200 lei (4 sedinte – 700 lei)
 • Inghinal – 150 lei (4 sedinte – 500 lei)
 • Axiala – 90 lei (4 sedinte – 300 lei)
 • Mustata / barba – 50 lei (4 sedinte – 150 lei)

Rezervari: 0722.83.83.10