Close

Drenajul limfatic

Sistemul limfatic este considerat al doilea sistem circulator al organismului. In plus, sistemul limfatic este o modalitate de aparare vitala a organismului impotriva infectiilor si a bolilor. Drenajul se efectueaza cu ajutorul aparatelor speciale pentru drenaj, aceasta fiind cea mai performanta metoda. Drenajul limfatic este vital in cadrul programelor de slabire si detoxifiere. Specialistii recomanda pregatirea organismului, in timpul si dupa tratamentele corporale precum Criolipoliza, Radiofreceventa, Cavitatie, Infrasauna etc.

Avantajele Drenajului Limfatic

  • Accelereaza limfa si circulatia, eliminand surplusul de apa din organism;
  • Reduce celulita, elimina depunerile de grasime si stimuleaza sistemul imunitar;
  • Detoxifica si elimina rezidurile;
  • Potenteaza reducerea grasimii nedorite/a stratului de grasime inainte si dupa sedintele de criolipoliza.
  • Este un tratament relaxant si foarte sanatos care se recomanda oricarei persoane, fara restrictii.

Cum functioneaza?

Drenajul Limfatic are la baza o tehnologie care implica imbracarea pacientului intr-un costum special. Acesta acopera zone de picioare, fese si abdomen. Imediat la declansarea butonului de pornire, costumul se umfla cu aer si pune o presiune etapizata, stimuland astfel sistemul circulator si drenajul limfatic. Aceasta stimulare a sistemului limfatic favorizeaza eliminarea retentiei de apa, a toxinelor si grasimilor. 

Tratamentul este ideal pentru a completa relaxarea in cadrul unui tratament facial sau pentru a ajuta la eliminarea grasimii si a toxinelor rezultate in urma tratamentelor de slabire si cele anticelulitice. Atfel, intr-o singura sedinta, tot corpul tau va fi rasfatat, refacut in urma programelor de slabire sau pregatit pentru un program de slabire.

preturi drenaj limfatic

1 sedinta drenaj limfatic (45 minute) – 100 lei
4 sedinte drenaj limfatic – 300 lei

Date de contact

RAMO clinique va ofera posibilitatea de a urma tratamentele de slabire in Ploiesti, la clinica noastra. Tratamente faciale, marire buze, epilare definitiva si tratamente corporale, va asteptam cu drag!

Strada Romana, nr. 41
Telefon: 0722 838 310