Close

Criolipoliza CoolSlimming

Criolipoliza CoolSlimming este cea mai noua si cea mai facila metoda de a pierde in greutate fara contraindicatii sau efecte adverse. Desi pare o procedura complicata si dureroasa, de fapt nu este deloc asa. 
Un corp suplu si zvelt este dorinta oricarei femei. Din pacate formele ideale sunt greu de intretinut sau nu au existat niciodata in viata unei femei. La o anumita varsta sa ai un corp suplu este doar un ideal. Slabirea nu este atat de usoara pe cat ar putea parea. Exista o multime de metode de a slabi, dar nu toate dau rezultate.
Infometarea si efortul fizic prelungit nu sunt de recomandat. In plus unii oameni nu pot tine o dieta din cauza problemelor de sanatate sau nu au timp pentru asta din cauza unui program incarcat. Pastilele minune nu fac decat mai multe probleme, deci mai bine le evitati. Au aparut metode noi de a pierde in greutate si de a capata un corp de invidiat.


Ce este CoolSlimming?

Coolslimming este un concept unic pentru remodelarea corporala prin slabirea localizata in perfecta siguranta.

El a facut posibila obtinerea rezultatelor similare cu cele ale unei operatii de liposuctie, insa printr-o metoda non-invaziva si non-chirurgicala care se adreseaza tuturor zonelor corporale unde exista tesut adipos.

Efectele si diferentele:

Efectele spectaculoase ale criolipolizei in tratamentele de slabire sunt deja cunoscute, insa aparatul Coolslimming are la baza cea mai noua tehnologie de slabire si se diferentiaza de echipamentele clasice de criolipoliza prin:

 •  4 aplicatori pentru a se adapta atat tesuturilor moi si ferme cat si pentru zone plane si curbe;
 • Se pot trata mai multe zone in acelasi timp, utilizand aplicatori simultan;
 • Prin inghetarea tesutului la 11 °C, rezultatele obtinute in comparatie cu alte device-uri de criolipoliza sunt 50% mai bune.

AVANTAJELE TRATAMENTULUI DE SLABIRE PRIN INGHETAREA GRASIMII

 • Reconturare Full Body in doar 2 sedinte;
 • Rezultate de 4-7 cm pierduti dupa o singura sedinta
 • Reducerea tesutului adipos cu pana la 90%
 • Inlocuieste liposuctia chirurgicala cu o tehnologie medicala de inghetare a grasimii.
 • Aplicatori prevazuti cu suprafata totala de ingehtare a tesutului adipos

Tratament 100% sigur si non-invaziv, fara timp de recuperare, fara anestezie si fara sa afecteze organele interne;

 • Slabire rapida, exact acolo unde iti doresti;
 • Elimina celulita si reda aspectul de piele neteda;
 • Trateaza 4 zone in aceeasi sedinta;
 • Tratament personalizat pentru fiecare zona prin aplicatori specifici ariei de tratat: brate, abdomen inferior si superior, coapse, solduri, genunchi, flancuri.

Cum functioneaza CoolSlimming

Coolslimming este aparatul revolutionar de slabire localizata care ingheata tesutul adipos la -11°C in totala siguranta, fara a afecta organele interne.

Tratamentul incepe cu o consultatie personalizata in urma careia se stabilesc zonele ce urmeaza a fi tratate si numarul de aplicatori necesari. Pasul urmator consta in montarea aplicatorilor selectati pe zona ce urmeaza a fi tratata. Suprafata interna a aplicatorului asigura o inghetare uniforma a zonei, acoperind zona 360°, oferind astfel rezultatele superioare criolipolizei clasice.

Tratamentul dureaza 45 de minute, timp in care pacientii se pot relaxa si pot citi, pot sta pe tableta. La aceasta temperatura scazuta, celula de grasime se cristalizeaza si se sparge fiind preluata ulterior de macrofagi – enzime ale corpului care recicleaza celulele moarte, transformandu-le in aminoacizi si apoproteine. 

In tot acest proces, doar celulele din stratul adipos sunt eliminate intrucat sunt bogate in acizi grasi. In plus, tratamentul este foarte sigur, deoarece pielea este protejata in permanenta cu membrane brevetate care actioneaza ca un servetel dublu cu gel si iti mentine pielea in conditii perfecte.

Intregul proces de reducere a tesutului adipos incepe la 48 de ore dupa tratament si dureaza pana la 3 luni de la plicare. 

Rezultatele devin vizibile dupa primele 10 zile, urmand ca organismul tau sa lucreze in continuare pentru eliminarea tesutului adipos, in totala armonie!

Costuri tratamente

Costul unei sedinte de slabire localizata cu Coolslimming difera in functie de numarul de aplicatori necesari zonei ce urmeaza a fi tratata:
1 sedinta + 1 aplicator = 300 lei
1 sedinta + 2 aplicatori = 350 lei
1 sedinta + 3 aplicatori = 400 lei
1 sedinta + 4 aplicatori = 450 lei Vrei sa vezi toate preturile? INTRA AICI

Date de contact

RAMO clinique va ofera posibilitatea de a urma tratamentele de slabire in Ploiesti, la clinica noastra. Tratamente faciale, marire buze, epilare definitiva si tratamente corporale, va asteptam cu drag!

Strada Romana, nr. 41
Telefon: 0722 838 310