Close

Hydra Pro Clean - tratamente faciale

Aparatul Hydra Pro Clean este cea mai recenta si avansata tehnologie de regenerare si rejuvenare faciala. Foarte relaxant, versatil si eficient in mentinerea unui ten vitalizant si sanatos, ofera urmatoarele tratamente:

  • HYDRO – DERMABRAZIUNE

  • RADIOFRECVENTA FACIALA

  • MICRODERMABRAZIUNE CU DIAMANT

  • TRATAMENT FACIAL ULTRASUNETE 

  • LIFTING CU MICRO BIOCURENTI

  • TERAPIE CU LUMINA FOTONICA

Hydro-dermabraziunea

Aceasta este un tratament facial de curatare si hidratare ce in doar 30 de minute ofera rezultate care dureaza pana la o luna. Tratamentul revigorant combina puterea unei microdermabraziuni si a vacuumului. In esenta, terapeutul va executa miscari specifice folosind capul de asipratie de-a lungul pielii, timp in care serurile sunt infuzate adanc in piele. In acelasi timp, capatul magic aspira toate rezidurile care blocheaza si  incarca porii.

Hydrodermabraziunea este un tratament pentru puncte negre, regasit la RAMO clinique Ploiesti, cu efecte benefice in cazurile de acnee, pori dilatati si iregularitati texturale.

Serumurile utilizate ajuta la intinerirea pielii, diminuand arsurile solare, petele pigmentare, liniile fine si ridurile.

Etapele unui tratament de hydro-dermabraziune

1. Curatarea si exfolierea

In timpul acestei prime etape se utilizeaza acid lactic pentru o exfoliere delicata cu scopul de a indeparta celulele moarte ale pielii.
Pentru fiecare pas, veti simti aceeasi senzatie: o aspiratie nedureroasa a dispozitivului. Aplicatorul este presat usor pe piele, in miscari lente, pentru a elibera solutia activa si apoi pentru a aspira rezidurile. 
In timpul tratamentului, recipientele de colectare se umplu cu toate impuritatile din pori.

2. Peeling cu acizi

Acest peeling bland combina acidul salicilic cu acidul glicolic pentru a exfolia si regla productia de sebum. Peelingul cu acizi nu irita tenul si ajuta la prevenirea aparitiei comedoanelor.

3. Extractia punctelor negre fara durere

Acest pas utilizeaza solutia de tratament “BetaHD” care a fost creata special pentru pielea uleioasa si incarcata, dar poate fi utilizata pe orice tip de piele. Contine acid salicilic pentru a curata pori si a elimina impuritatile. 
In aceasta etapa se utilizaza o miscare mai lenta cu dispozitivul si astfel porii sunt deschisi pentru a elibera impuritatile, lasand pielea curata.

4. Protectia antioxidanta

Acest pas utilizeaza un amestec puternic de antioxidanti si peptide care contribuie la inchiderea porilor si la protejarea pielii de efectele negative ale radicalilor liberi.

In plus, fata de protectia antioxidanta, aceasta etapa are rolul de hidratare intensa si iluminare a pieli

rezultate Hydro-dermabraziune

Rapida, nedureroasa si cu rezultate vizibile. Dupa acest tratament facial, veti simti efectul de “Curatare” al pielii in profunzime.
Veti remarca eliminarea impuritatilor nedorite si a sebumului care blocheaza porii, acest proces fiind unul care impiedica aparitia ulterioara a punctelor negre sau a acneei. 
Imediat dupa terminarea tratamentului vei avea o piele incredibil de stralucitoare, fara roseata si un ten mai curat si luminos. Hydro-dermabraziunea este unul dintre acele tratamente faciale, regasite la RAMO clinique Ploiesti, potrivite pentru a obtine un look impecabil cu o zi inainte de un eveniment.